شرکت هواوی سال 2018 در همکاری با شهرداری شانگهای، پروژهای بلندپروازانه را کلید زد که قرار است پیشرفتهای این شرکت در زمینههای مختلف فناوری را تسریع بخشد. حال که این پروژه با عبور از مراحل نهایی در آستانه افتتاح قرار گرفته، نگاهی به اهداف و چشماندازهای پیش روی آن برای تبدیل شدن به بزرگ ترین مرکز تحقیقاتی فناوری جهان میاندازیم.
بر اساس اطلاعات منتشر شده، هواوی تصمیم دارد با تبدیل شدن به بزرگ ترین مرکز تحقیقاتی فناوری جهان، پژوهش های خود را در حوزههای مختلف فناوری را گسترش دهد. این حوزهها عبارتند از مدارهای مجتمع، اینترنت اشیا، اینترنت برای وسایل نقلیه، اینترنت صنعتی، خدمات اطلاعاتی و کاربردهای تکنولوژی در اداره شهرهای هوشمند.
مساحت این مرکز تحقیقاتی جدید که قرار است در منطقه کینگ پو از توابع شانگهای احداث شود نزدیک به 100 هکتار خواهد بود. این مرکز به هواوی اجازه میدهد تا با تلفیق دفاتر کار، فناوری و فضای سبز گسترده، یک پایگاه مستحکم برای ادامه روند نوآوریهای خود به وجود بیاورد.
چندی پیش نیز آقای وو جینچنگ مدیر کمیسیون اقتصادی و فناوری منطقه شانگهای، به همراه گروهی از متخصصان صنعتی از پروژه مرکز Huawei Qingpu R&D بازدید نموده و حمایت خود از آنها را اعلام کردهاند.
هواوی اعلام نموده که در همکاری با مقامات شانگهای، معادل 1 میلیارد و 543 میلیون دلار در این پروژه سرمایهگذاری خواهد کرد تا شانگهای به عنوان یکی از شهرهای بزرگ آسیا، به قطب اصلی و بزرگ ترین مرکز تحقیقاتی فناوری دنیا تبدیل شود. مرکز تحقیقاتی کینگ پو قرار است در مرحله اول، میزبان 3 الی 4 هزار دانشمند و متخصص در حوزههای مختلف فناوری باشد.
نکته دیگر این است که با توجه به اهمیت استراتژیک این پروژه میتوان از آن در پیشبرد اهداف دیگر مانند کمک به توسعه و اقدام با منطقه ویژه اقتصادی دلتای رودخانه یانگ تسه استفاده کرد.
هواوی همچنین از تصمیم خود برای به کارگیری و آموزش بیش از 40 هزار نفر از بهترین استعدادهای جهانی نیز خبر داده تا این مرکز را به یکی از بزرگ ترین مرکز تحقیقاتی فناوری جهان تبدیل کند.
کلام آخر
در کنار هم قرار گرفتن متخصصین رشتههای مختلف با زمینههای کاری متفاوت و متنوع، یک چرخه دائمی از نوآوری و خلاقیت را ایجاد میکند. باید با این نکته نیز توجه کنیم که کار کردن با این حجم از نیروی کار خوشفکر و آموزش آنها مطابق برنامههای سازمانی، اهداف هواوی در توسعه صنعت تراشه و مدارهای میکروالکترونیک، شبکههای بیسیم و اینترنت اشیا را سرعتی بیسابقه خواهد بخشید.